Med ett ess i rockärmen

, , 3 kommentarer
Tog mig ut på lokal ikväll för att träffa lite folk från lokala ölsällskapet Gambrinus och se om det kunde vara något vettigt att gå med i. Självklart blir det svårt att träffa ölfolk utan att dricka öl, så jag inledde starkt med en Sierra Nevada Celebration Ale på fat. Härligt humlig (det känns som jag druckit för lite IPA på sistone) men kanske lite sträv? Något som inte riktigt stämde, men gott var det ju ändå. Uppföljningen blev inte sämre. Ölet ser ni ovan. 150 kronor, på krogen, för en flaska är ju inget att tjafsa om. Halva centiliterpriset jämfört med SBWF. Jag delade flaskan med en annan och min halva flaska av Sveriges starkaste öl fick avsluta kvällen. Dadlar och fruktchoklad i flytande form någon? Tomflaskan "råkade" för övrigt hamna innanför jackan och följde med mig hem. Den står nu i min lilla tomflaskhylla, som är en vackrare prydnad än vilken tavla som helst.

3 kommentarer:

 1. Extra billigt om man tänker på att den kostade 179,- på systemet.

  -Jimmy

  SvaraRadera
 2. Ja, de sällsynta tillfällen då man kan dricka god öl på krogen och det blir billigare än att köpa samma öl på Systembolaget får man ta till vara på :)

  Med just Ace of Spades hade det ju varit väldigt kul att prova att lagra en flaska något år, men det är ett experiment som är lite för dyrt för mig.

  SvaraRadera
 3. Verkligen billigt, där snackar vi om ett kap! :)

  SvaraRadera