Pausad beställningsmöjlighet i TS och TSLS

, , Inga kommentarer
På grund av stor personalfrånvaro på sina centrallager kommer Systembolaget att pausa möjligheten att beställa varor från tillfälligt sortiment samt lokalt sortiment (TSLS). Vill man få tag på något från dessa sortiment gäller det alltså att ligga på och lägga sina beställningar innan pausen träder i kraft, vilket är redan imorgonbitti för tillfälligt sortiment och på onsdag morgon för lokalt sortiment. Påskölen påverkas dock inte.

Många bryggerier och andra lokala dryckesproducenter har det redan tufft till följd av coronapandemin och nu kommer alltså nästa slag mot bryggeribranschen. Från och med kl 08.00 på onsdag 25 mars pausar nämligen Systembolaget möjligheten för kunder att beställa ur lokalt sortiment till andra butiker än där produkterna finns på hyllan. Pausen kommer gälla tillsvidare men enligt Systembolaget är det med ambitionen att kunna återgå till normal funktion så fort som möjligt.

Om man vill stödja något bryggeri som inte finns i ens lokala butiker gäller det alltså att lägga en beställning innan pausen träder i kraft. Just nu behöver också många av de svenska småbryggerierna allt stöd de kan få.

Även möjligheten att beställa ur det tillfälliga sortimentet kommer pausas och det redan kl 08.00 imorgon lördag 21 mars. Påskölen ingår dock inte i denna paus.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar