Inför SBWF 2010

, , 1 kommentar
Då var det bara några dagar kvar till Stockholm Beer & Whisky Festival 2010, och som vanligt ska man som besökare inte behöva gå törstig eller dricka tråkig öl. Det känns som utbudet ytterligare förbättrats i år. Kul också att ett gäng svenska mikrobryggerier har samlat sina montrar intill varandra, håll utkik efter "Snickeriet".

Jag har biljett till sista dagen, lördagen den 9/10 och jag har även fått möjlighet att gå som fackbesökare första torsdagen.Nu råkade det bli så att jag ska flytta just på torsdag, men förhoppningsvis är det överstökat ganska snabbt så att jag kan åka ner till Stockholm till kvällen i alla fall. Jag kommer i sådana fall att fokusera på några utvalda leverantörer på torsdagen, bland annat Brill (ärligt talat skulle man ju kunna stå vid deras monter hela kvällen).Sista lördagen blir det istället mer fokuserat på de svenska bryggerierna. Jag vill spana in Sandbacka och Ängö, och självklart smaka på lite nyheter från bland annat Oppigårds, Dugges och Sigtuna.

Jag hade tänkt ha på mig min Cantillontröja båda dagarna och om ni ser mig hoppas jag ni säger hej och snackar lite öl med mig.

1 kommentar:

  1. Jag kommer att vara där på torsdagen så ser du en liten bred kille med stora tefatsögon som hoppar runt som fågeln på Kalles-jul så är det jag. Kom gärna fram och hälsa :)

    /Stefan från Beer Drivel

    SvaraRadera