Och nu till något helt annat...

, , 5 kommentarer
Öl och hårdrock hör ihop. Fråga bara Sigtunas bryggmästare Mattias Hammenlind. Av den anledningen tänkte jag tipsa er om rockfestivalen Rockstad Falun som går av stapeln sista helgen i maj. Riktigt trevlig line-up faktiskt!

Jag antar att det i typisk festivalanda inte kommer serveras några roligare öl än något i stil med Norrlands Guld med Sofiero. Jag bor i stan och kan eventuellt bjuda besökare på lite sjyst öl och snacka hårdrock innan eller efter festivalen. Jag kan också erbjuda alla Falubesökare en komplett guide till alla de 2,5 pubar i stan som är värda att gå till om man vill dricka god öl.

5 kommentarer:

 1. Med ett band på line-up'en som heter AleStorm är väl inlägget klockrent på en ölblogg...

  SvaraRadera
 2. Ja det också, det tänkte jag inte ens på :)

  SvaraRadera
 3. Inga höjdar band IMO.Men jag har ambition att åka upp&göra Falun osäkert någon helg.

  SvaraRadera
 4. Tyvärr kan jag inte komma men tack för erbjudandet!
  Om du kommer till Roskildefestivalen så skall jag guida
  dig till god öl och även till Mikrobryggeriet som finns på
  campingen!
  CU
  thorsten(at)stones.com

  SvaraRadera
 5. Jonas, smaken ær som baken - hårig ;) Men hør av dig om du har vægarna førbi Falun

  SvaraRadera