Beer'd Beauty - välgörande skäggvårdsprodukter tillverkade med öl

, , Inga kommentarer
Pressbild
November är igång och därmed också Movember, rörelsen där mustaschen blir posterboy för kampen mot prostatacancer. Att det här ofta uppmärksammas på ett eller annat sätt i ölkretsar är kanske inte så konstigt med tanke på hur mycket ansiktsbehåring det finns i ölbranschen (jag är inte heller oskyldig där). Senast i raden att göra något för Movember är Carlsberg som släpper skäggvårdsserien Beer'd Beauty där alla intäkter går till Movember Foundation. Portersteken applåderar som vanligt välgörenhetsinitiativ.

Produkterna i skäggvårdsserien Beer'd Beauty, en rakgel, en after-shave-gel och en mustaschkräm, görs av danska Urtegaarden och varje produkt innehåller ett extrakt gjort på 20 cl öl. Jag har haft möjlighet att testa rakgel och after-shave-gel från Beer'd Beauty och kan bara säga att det intrycket är mycket gott. Att det innehåller öl känns förstås mest som en gimmick även om det finns välgörande ämnen i öl, men det förtar inte att det är en bra grundprodukt.

Imorgon, den 6 november, ordnar Carlsberg tillsammans med Tobias "Big T" Olsen från Royal Barbershop en pop-up barbershop på Arlanda där man under dagen får skägg- och mustaschtrimningar mot valfria donationer till Movember Foundation. Är du på Arlanda den dagen är det läge att gå förbi alltså.

Beer'd Beauty kan köpas på Royal Barbershop i Stockholm eller beställas på följande länk.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar