Halvlyckad falafel blev hellyckad kombo med Sigtuna Sommar Wit

, , Inga kommentarer
Ja, jag försökte mig på att göra falafel till middag men själva falafelbullarna blev inte helt estetiskt lyckade. De blev ändå rätt så goda och det blev riktigt trevligt ihop med en Sigtuna Sommar Wit. Jag kan nog säga att det är den godaste witbier jag har druckit, fast det kanske inte är så jättesvårt då jag bara druckit 3-4 andra i den stilen vad jag kan komma ihåg. Kryddig med fräscha citrussmaker och en lätt syra samt en svag brödighet utan att bli så där degig som jag tycker Hoegaarden kan vara. Kombinationen med kryddiga falafelbullar i pitabröd med sallad och en småsyrlig yoghurtsås var frisk och angenäm. Både ölen och maträtten rekommenderas och alltså allra helst tillsammans.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar