Ölpresent

, , 1 kommentar
Mina käre far, som också är ölintresserad, fyllde år igår och vad ger man bort då om inte öl? Fast att bara ge bort öl känns ju lite trist, så jag gick länge och väl och funderade på vad jag mer skulle kunna ge honom. Så mindes jag plötsligt att jag sett boken Öl - kunskap ger mersmak av Peter M Eronson (som även bloggar på http://fatflaska.blogspot.com/) bland matböckerna på ICA Maxi där vi brukar handla. Perfekt! Så efter att ha varit på bolaget och inhandlat Sierra Nevada Bigfoot, Sierra Nevada Torpedo, Avery New World Porter och Slottskällans Imperial Stout åkte jag till ICA och köpte boken och paketerade allt i bolagets största presentkartong och så hade man återigen löst det årliga problemet med att komma på bra presenter till föräldrarna. Nu har jag fyra månader på mig att fundera på julklapparna...

Pappa verkar tycka att boken var intressant, och till och med min mamma, som oftare har vin i glaset, har också suttit och läst en hel del i den. Uppenbarligen har Peter lyckats bra med boken! Kanske hinner jag låna boken lite senare och skriva något mer om den här på bloggen.

1 kommentar:

  1. Trevligt! Köpte faktiskt boken för några veckor sedan jag med. Tänkte blogga om det, men det föll bort. Småtrevlig bok faktiskt.

    SvaraRadera