Oppigårds bygger ut igen

, , 5 kommentarer
Jag firar mitt 50-inläggsjubileum med att berätta att Oppigårds återigen planerar att bygga ut. I en artikel på dt.se berättar Björn att de har lämnat in bygglovsansökningar för ett nytt brygghus och om allt går som det ska kommer det att stå klart till årsskiftet. Det ser onekligen bra ut för ett av mina svenska favoritbryggerier, vilket är riktigt kul!

5 kommentarer:

 1. Hörru Johan, blir det flytt till Uppsala ??

  SvaraRadera
 2. Jonas, så blir det, jag körde faktiskt ner lite grejer idag, sen flyttar jag ner mig själv på söndag och så drar skolan igång på måndag.

  SvaraRadera
 3. Då lär du börja hänga på O'connor's. Dom har fått in en jävla massa bra grejer på senaste och vi lär säkert ses där, är stammis.

  /Micke

  SvaraRadera
 4. Först ska nationspubarna utforskas, jag tror de kan ha en del kul öl. Men O'Connors ska absolut besökas, gammal bartender som jag är så kanske jag söker extrajobb där framöver till och med.

  SvaraRadera