Ölbloggarträff på Slottskällans

, , 6 kommentarer
Jag och Jonas från pilsner.nu har jobbat (i ärlighetens namn har Jonas stått för det mesta jobbet än så länge) lite för att försöka få ihop en spännande ölbloggarträff i Uppsala under våren. Vi (läs Jonas) har fixat så att vi kan vara på Slottskällans bryggeri här i Uppsala där det verkar som vi kan få ihop en del roliga grejer, och även äta lite mat tillsammans. Datumen vi har att välja på just nu är måndagarna i mars. Jag har skapat en Doodle där man kan gå in och fylla i vilka av de datumen som man kan och inte kan komma på. Om du är en ölbloggare som är intresserad av att komma, gå in och fyll i dig med namn och bloggnamn så snart som möjligt då vi behöver spika datumet ganska snart. Det är lite begränsat antal platser och förtur går till de som först anmält sitt intresse på Doodle. Om du är intresserad av att komma, men inte kan något av de datumen så skriv gärna en kommentar här om det, särskilt om du var en av de som anmälde sitt allmänna intresse för en ölbloggarträff när jag frågade i november.

Om vi får ihop tillräckligt med intresserade så spikar vi det datum då flest har möjlighet att komma och återkommer med slutgiltig anmälan för träffen samt mer detaljer om vad som kommer hända. Jag är helt övertygad om att det kommer bli en riktigt trevlig kväll!

Kommunikationerna mellan Uppsala och Stockholm är väldigt bra, så för ölbloggare i Stockholmstrakten borde det vara hyfsat lätt att ta sig hem igen samma kväll. Jag kan troligen (beroende på vilket datum det blir) erbjuda sovplats åt en person i mitt lilla studentrum, men då är komforten inte bättre en tvåsitssoffa eller eget liggunderlag på golvet.

Sprid gärna ordet om träffen så vi inte missar någon deltagare bara för att de råkade missa det här inlägget.

Uppdatering: I och med att vi nu har spikat datum och tagit in anmälningar så kollar jag inte vår Doodle för evenemanget särskilt ofta längre. Om det är någon som kommer på att de vill hänga på så får man istället maila mig på johan.lenner.5279(at)student.uu.se så får jag se om det går att lösa.

6 kommentarer:

 1. Låter kul! Vad kan det tänkas bli för tid?

  SvaraRadera
 2. Är det ok om jag hänger på Gyllenbock? Jag har ingen egen blogg men jag har varit på diverse träffar och känner bl.a. Johan och Tom.

  SvaraRadera
 3. Gyllenbock, vi har inte hunnit prata om det än, men jag skulle tro att vi siktar på att komma igång vid 17-18. Åsikter mottages gärna :)

  Eddan, jag ska höra med Jonas också, men det ska kanske kunna gå bra att göra ett litet undantag för dig. Dock är ju en delvis en poäng med träffen att diskutera lite saker som rör ölbloggare specifikt, men samtidigt vet jag ju att du brukar hänga på de andra ölaktiviteter.

  SvaraRadera
 4. Måndagar,galet.
  Jag måste ju söka ledigt en specifik dag(ar) i så fall. Om ni kommer fram till ett datum kan jag söka ledigt då.
  Tidigast måndag,men jag får besked direkt.

  SvaraRadera
 5. Vi är medvetna om att måndagar inte är optimalt, men det är bara då det funkar med Slottskällan. Men varför måste du ta ledigt, jobbar du kvällstider? Det ska ju som sagt inte vara något problem att ta sig tillbaka till Stockholm på kvällen för er som bor där.

  SvaraRadera
 6. Kommer enbart kunna helger, Uppsala ligger lite för långt som pendlaravstånd för min del.

  SvaraRadera