Spikat datum för ölbloggarträffen

, , 4 kommentarer
Jag vill bara meddela lite snabbt att datumet för ölbloggarträffen på Slottskällan i vår nu har spikats till den 21:a mars. Jag har inte riktigt tid att sammanställa mer info idag utan återkommer under morgondagen eller på måndag till er som anmält intresse. Det ser i alla fall ut som att vi siktar på att dra igång till klockan 18. Åsikter och invändningar mot detta mottages snarast.

Ni som har anmält ert intresse på Doodlelistan får gärna skicka ett mail till mig på johan.lenner.5279(at)student.uu.se för er slutgiltiga anmälan för deltagande. Om det är någon som tidigare har missat detta och känner att de kan och vill delta så är det bara att höra av sig så ska vi se om det går att lösa, platserna är dock i första hand reserverade till de som redan anmält intresse.

4 kommentarer:

 1. Det går ett tåg från Stockholm till Uppsala klockan 17:11. Vad sägs om att ta det? Vore smidigt om vi kunde komma i samlad trupp.

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Fan är upptagen den 21'a men åker till Uppsala på konferens den 22-23'e. Så då får du banne mig visa vad staden har att erbjuda i ölväg :)

  SvaraRadera
 4. Självklart! Vi brukar vara ett gäng som möts upp på O'Connors på tisdagar, så du kan väl haka på dit helt enkelt. Hör av dig när det börjar närma sig :)

  SvaraRadera