Nu är jag redo

, , 1 kommentar
...för en weekend Bryssel! Bubbelplast och bonusöl till bytet är inköpt, så nu är jag klar att åka imorgon. Från torsdag eftermiddag till måndag kväll ska jag vara där och förutom att byta bort en Ingrid (med Amarillon som bonusöl) mot en Founders Kentucky Breakfast Stout så blir det förstås en hel del ölshopping. Därav bubbelplasten. Förhoppningsvis kan jag få med mig all vanlig packning (kläder och sånt alltså) i handbagaget på hemvägen och fylla upp det incheckade bagaget med öl och bubbelplast.

Framförallt tänkte jag köpa på mig en del öl från Cantillon, som jag förstås tänker besöka igen. Förhoppningsvis lyckas vi även ta oss ner till Drie Fonteinen för middag på deras restaurang med efterföljande shopping i bryggerishoppen. Ingen av dessa brukar väl egentligen ha några specialare i sina bryggerishoppar utan jag siktar på att fylla på förråden med deras standardgrejor. Finns det sen plats kvar i väskan är det ju bara att komplettera med något kul från de vanliga butikerna.

Vi tänkte även ta en dagstur med tåg till antingen Gent eller Brugge, återstår att se vilket av dem det blir. Jag har även sett ut en restaurang i Bryssel som heter Nüetnigenough som verkar riktigt sjyst och som vi nog kan komma att äta på både en och två gånger. Deras meny ser ju väldigt inbjudande ut och öllistan är inte alls dum. Sen blir det förstås barhäng på Moeder Lambic Fontainas som har en fantastisk öllista, inte minst med sina fatöl.

1 kommentar:

  1. Låter som ett perfekt upplägg, kan nog bli en kopia i mars nästa år.

    SvaraRadera