Fler ölbyten

, , Inga kommentarer
På senaste tiden har det varit väldigt mycket då skolan startat igen, jag har varit fadder åt de nya studenterna samt haft fullt upp med en flytt och särskilt mycket ölrelaterade saker har helt enkelt inte hunnits med. Idag lyckades jag dock klämma in såväl ett litet ölbyte som tid för att skriva om det.

Bytet var med Matt, som jag tidigare haft kontakt med på Ratebeer. Han har just flyttat från Estland till Uppsala och erbjöd sig att med sig två öl från finska Huvila att byta bort. Jag köpte Big Swell IPA och Coconut Porter från Maui när jag var i Danmark senast för min sida av bytet. Sen byggde vi på bytet med en Jädraöl Trädgårdspilsner mot en North Coast Scrimshaw som jag fick i gåva av amerikanska vänner tidigare i somras. Vi träffades över en öl på O'Connors i eftermiddags och bytte sen våra öl. Enkelt, smidigt och smärtfritt.

De två Huvilaölen är X-Porter och Arctic Circle Ale. Den senare är bryggd med bland annat enbär, ska bli spännande att smaka. Kanske lite åt sahtihållet? Det kändes nästan lite konstigt att byta till sig en svensk öl av en som just flyttat till landet men då jag gärna ville pröva Trädgårdspilsnern och inte lär ha vägarna förbi Sandviken, Valbo eller Ockelbo på ett tag så var det ett givet byte.

På torsdag åker jag på en weekend till Bryssel och ska då göra ett till byte, den gången med en amerikan som bor i krokarna. Då är det en Hello my name is Ingrid mot en Founder's Kentucky Breakfast Stout (KBS) som gäller. Mer om den resan kommer förstås på bloggen, det kommer bli flera trevliga öl- och matdestinationer.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar