E-beställning på små partier införs

, , 4 kommentarer
Man har ju sedan ganska länge tillbaka kunnat beställa varor ur Systembolagets beställningssortiment online i deras E-beställningstjänst. Nu utökar de tjänsten till att från och med första februari även göra det möjligt att beställa varor som endast släpps i vinkällarbutikerna (T7) hemma från datorn. Läs mer här om den utökade e-beställningen här.

Nog för att man ju i stort sett alltid är på Systembolaget på släppdagarna ändå för att köpa de öl som kommer i T5 och lika gärna kan lägga eventuella T7-beställningar i butiken när man ändå är där, men detta är ju ytterligare ett steg i rätt riktning för Systembolaget. Jag hoppas att de i framtiden utökar till att omfatta alla nyheter och till slut hela sortimentet till och med.

4 kommentarer:

 1. Faktum är att jag tidigare idag lade in en beställning på Malakias samt Mikkeller Spontancassis och fick dessutom kvitto på min beställning. Återstår att se om den faktiskt går igenom...

  SvaraRadera
 2. Same here. Will be interesting to see if this works :)

  SvaraRadera
 3. Infon från SB är ju lite tvetydig. På ett ställe står det "nu går det att beställa" och på ett ställe står det "från februarisläppet". De har ju sjabblat till det med e-beställning förut i och för sig. När de började med det i våras så kunde man beställa nyheter i BS innan de ens var släppta, så kunde man hämta ut dem på släppdagen. En kompis fick igenom en sådan beställning på en låda Ingrid som han kunde hämta ut samma dag som alla andra försökte beställa den.

  SvaraRadera
 4. Jag beställde Mikkeller Spontancassis och den kom idag.
  /Micke

  SvaraRadera