Tävling: Julrimma dig till en ölfestivalbiljett

, , Inga kommentarer
Så här inför jul kan det ju vara trevligt att vinna en julklapp till sig själv eller för att ge bort. Ska man ge bort sin vinst vill man såklart skriva ett fint julrim till den. För att slå några flugor i en smäll kör Portersteken nu en tävling där man kan vinna två stycken tvådagarsbiljetter till Uppsala Beer & Whisky Festival genom att skriva julrim på en ölfestivalbiljett.

Tävlingen är ganska enkel: Skriv ett julrim för en ölfestivalbiljett, antingen för en biljett till ölfestival i allmänhet eller specifikt till Uppsala Beer & Whisky Festival. Maila ditt rim till mig på portersteken@gmail.com senast tisdag 15/12 kl 20.00. Vinnarna annonseras på bloggen dagen efter. Genom att delta i tävlingen ger man arrangörerna bakom Uppsala Beer & Whisky Festival tillåtelse att använda ens julrim i sin marknadsföring.

De tre som skickar in de bästa rimmen kommer att vinna två stycken tvådagarsbiljetter (värde 450 kr styck) vardera till Uppsala Beer & Whisky Festival som arrangeras på Fyrishov i Uppsala den 26-27 februari 2016. Biljetterna levereras i PDF-format per mail. Observera att man måste vara minst 20 år för att komma in på festivalen.

Biljetterna är inte personliga och vinnarna kan alltså ge bort biljetterna, till exempel som en julklapp, om de inte vill gå själva.

Mer information om festivalen finner man på http://uppsalabeerwhisky.se/.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar