Flyttinventering av ölförrådet

, , Inga kommentarer
I söndags tyckte jag att det var dags att grundligt gå igenom ölförrådet igen för att se vad som finns och tänka över vad som borde drickas snart och framförallt vad jag ska fundera på att ta med till Uppsala och vad som kan få stå kvar i Falun på långtidslagring. När jag ändå höll på tänkte jag att det kunde vara kul att ta bilder på allt också. Så varför inte slänga upp allt på bloggen också? Sagt och gjort, här är alla olika öl jag har i källaren just nu. Om det är någon i Uppsalaområdet (jag räknar in Stockholm i det) eller Falunområdet som är sugen på att äga eller dricka någon av dessa kan man ju alltid höra av sig till mig på portersteken@gmail.com och komma med förslag på ett ölbyte eller bjuda in till en provning.


0 kommentarer:

Skicka en kommentar