Antiklimax i ölkällaren

, , Inga kommentarer
Sista tentan är färdigskriven och jag är nu hemma i Falun för att imorgon träffa min lilla systerson som jag bara har hunnit träffa en gång sedan han kom till världen för knappt två månader sen. Efter att ha avnjutit en riktigt god middag och därefter blivit sönderriven av brorsans kattunge, som inte längre är en kattunge utan växt upp till ett mindre monster och dessutom slutat vara en hon och istället är en han, så hade jag tänkt avsluta kvällen med något riktigt gott från ölkällaren.

Siktet var inställt på Speedway Stout. Jag gick ner till min ölsamling och dumpade först av några öl som ska bytas bort under USA-resan efter jul. Så började jag fingra lite på Speedway. Och så insåg jag, att jag var alldeles för jävla trött och slutkörd för att verkligen kunna uppskatta den. Lite av ett antiklimax då jag sett framemot den hela helgen. Jag funderade kort på att hitta något annat i samlingen, något mindre upphajpat (i min egen hjärna) och gärna i mindre flaska. Sen insåg jag att det bästa nog ändå var att låta bli helt och vara nöjd med den Hell jag drack till maten.

Imorgon, när jag har vilat ut, ska jag fundera på om jag inte ska ta med mig Speedwayen, och/eller något annat gott, tillbaka till Uppsala och avnjuta som försenad tentaöl. För nu, nu ska jag sova.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar