Indian Tribute till beställningssortimentet?

, , Inga kommentarer
Inte för att gå händelserna i förväg, men jag frågade Oppigårds via deras Facebooksida om de har planer på att släppa Indian Tribute i beställningssortimentet nu när man snart kommer att kunna beställa lokala svenska öl flaskvis till hela landet (utförligare info om den delen här). Jag erkänner att jag må vara lite av en Dala-homer, men jag blev verkligen jätteglad när de svarade att de planerar att göra det någon gång i vår, för det är hands down den bästa svenska IPA jag har smakat som bryggs regelbundet. Massa smaskig centennial och cascade.

Jag hoppas att de svenska bryggerierna kommer lägga ut fler öl i beställningssortimentet/lokala sortimentet efter nyår när vi kan börja beställa dem flaskvis över hela landet. Det finns redan en hel del gott där, men jag vet ju också att det finns så många fler goda öl som görs ute i landet som inte finns där. Än.

Bild från http://www.oppigards.com/

0 kommentarer:

Skicka en kommentar