Vilken tentaöl ska man ta?

, , 3 kommentarer
Decisions, decisions
Anledningen till att det varit så tyst här sedan SBWF är att jag är inne i höstens första tentaperiod, och den är riktigt tung. I fredags och lördags satt jag i skolan till kl 23 och igår till kl 20, då hjärnan sa tack och hej, nu går det inget mer. Särskilt mycket öl har det förstås inte blivit, och inte så mycket kul matlagning heller. Idag skrevs första tentan (i teknisk termodynamik) så idag ska jag ändå unna mig en, och bara en, öl. Frågan är då vilken? Mamouche eller FouFoune?

3 kommentarer:

  1. Fou' Foune! Det är i en helt annan klass jämför med Mamouche, fastän båda är goda.

    SvaraRadera
  2. Har inte fått chansen att prova FouFoune än, men Mamouche är helt jävla fantastisk. Fast nu är jag en sucker för fläder i övrigt också.

    SvaraRadera
  3. Jag ställer mig bakom Pundar, Fou'Foune är helt magnifik. Inte lika härligt läskande som Mamouche utan en smakupplevelse utöver det extra.

    SvaraRadera