IPA-dagen firas med lokal öl

, , Inga kommentarer
Den uppmärksammade IPA-dagen firas hos mig med en öl ur det fantastiska lokala beställningssortimentet. Fantastiskt för möjligheterna det ger, för än så länge är det också en del bottennapp med. Lyckas man hitta guldkornen finns det också en hel del gott.
Byaregårdens IPA hör faktiskt till en av guldkornen snarare än bottennappen. En trevlig överraskning som var oväntat bra för att vara från ett så pass nytt bryggeri. Mysigt med citrus och lätt fruktighet samt härligt välbalanserad.
För övrigt passar jag också på att testa Bloggerappen, den kanske kan underlätta för lite liveuppdatering med bilder när det börjar vankas ölfestivaler.Jag ska nog se till att lära mig att lägga fotona på rätt ledd innan jag ger mig på fler mobilinlägg bara...

0 kommentarer:

Skicka en kommentar