Portersteken 5 år

, , 8 kommentarer
Idag är ingen vanlig söndag, för idag är det Porterstekens femte årsdag. Hipp hipp, hurra-hurra-hurra-hurra! Det firar vi genom att skicka ut ett stort tack till alla er som läser, följer, gillar, delar, kommenterar, mailar, plusar och allt vad det nu heter. Tack till alla er!

Alltmedan den här femårsdagen, något av en milstolpe för en ölblogg kan jag tycka, har ryckt allt närmare har jag funderat på två saker. Hur/om man ska fira dagen och vad som ska hända framöver.

Den idé jag fastnade för som ett slags firande är att ordna en exklusiv ölprovning med ett gäng svåråtkomliga öl, där alla deltagaravgifter går oavkortat till välgörenhet. Om det går att lösa på laglig väg kommer det också hända, lite senare i vår. Platsen blir då någonstans i Uppsala eller Stockholm och troligtvis kommer de 6-7 platserna att på något sätt auktioneras ut, för att maximera välgörenhetsnyttan. Något mer firande än så blir det nog inte.

Vad som kommer hända med Portersteken framöver vet jag inte än. Tankarna har verkligen gått åt alla håll och jag har övervägt det mesta från att lägga ner Portersteken helt och hållet till att satsa på ölskrivande på heltid med bloggen som en central del i den satsningen. Att driva Portersteken är väldigt givande, inte minst tack vare alla er som följer den, men kräver också mycket tid och energi. Att behålla samma aktivitetsnivå samtidigt som jag har en annan heltidssysselsättning är i vart fall inget som jag kommer orka göra så länge till. Men som sagt, vad som kommer hända är inte bestämt än.

Det tänker jag inte fundera något mer på ikväll utan nu ska jag ta mig en god öl och njuta av en stilla söndagsafton. Skål på er vänner.

8 kommentarer:

 1. Tjena. Jag är en frekvent besökare av din blogg men har nog aldrig skrivit en kommentar. Nu känns det som rätt läge med ett - GRATTIS!

  SvaraRadera
 2. Grattis! Kikar nog nästan varje dag i alla fall, men jag har inte tänkt på att tiden går så fort! Tack för en bra blogg!

  SvaraRadera
 3. Gratulerar! Helt klart en av de bästa ölbloggarna i landet som jag hoppas kommer att finnas i minst fem år till.

  SvaraRadera
 4. Sven-David Svensson24 mars 2015 kl. 08:51

  Grattis för en trevlig blogg. Porterseken håller mycket hög klass.Jag följer den regelbundet.

  SvaraRadera
 5. Grattis till 5år och grattis till en av de bästa ölboggarna

  SvaraRadera
 6. Grattis Johan! Keep up the good work!
  /Pär

  SvaraRadera
 7. Stort Grattis!
  /Dan

  SvaraRadera