För att få något gjort innan kvällens aktiviteter drar igång om en timme fick det bli en middag framför datorn idag, samtidigt som jag skriver på ett längre inlägg om de svenska bryggeriernas internetliv. Får se om det hinner bli klart ikväll. På tallriken finns sataykyckling med ris, jordnöts- och kokossås och lite sallad. Till det en De Molen Vuur & Vlam som gör sig alldeles utmärkt till då beskan väcker såsens inneboende kryddhetta till liv, maltsötman gifter sig med kokossötman och all humle är helt enkelt bara härlig. Det enda jag kunde önska är att flaskan var större.
Vad är då kvällens aktiviteter? Jo, det vankas provning av mitt-i-månaden-nyheterna med bland andra Gjölen och Micke som bryggde Hammer IPA. Jag tror att vi lyckades få tag på alla nyheter, så det ska väl kunna bli en intressant provning även om jag nu tjuvstartat lite med Vuur & Vlam.
Det var ett skum som inte går av för hackor! Låter som en riktigt trevlig mat-kombo.
SvaraRadera