Oppigårds Amarillo till ordinarie sortimentet!

, , 1 kommentar
För tre veckor sen skrev jag att Amarillo var på väg att kvala in till ordinarie pga god försäljning i beställningssortimentet. Oppigårds skriver nu på sin nyhetssida att Amarillo nu faktiskt har sålt tillräckligt mycket för att kvala in till ordinarie sortimentet. Tack så mycket till Olle som påpekade det! Äntligen säger jag!


Amarillo har dock hamnat i T9 vilket innebär att det är upp till butikerna om de vill ta in den eller inte. Jag tror, men är inte säker på, att varje butik får välja ett visst antal produkter ur T9-sortimentet. Om inte din butik tar in Amarillo så är det alltså bara att påpeka för personalen att du skulle vilja ha den på hyllan där och hoppas på att de tar in den. Om den ändå inte kommer till din butik ska du ändå kunna beställa den flaskvis och det ska dessutom bara gå på någon dag att få hem den, till skillnad från ca en vecka som det är för produkter i beställningssortimentet.

Uppdatering: Oppigårds skriver på sin Facebooksida att Amarillo kommer ligga kvar i beställningssortimentet ett litet tag till, eftersom de behöver lite tid för att brygga mer av den innan de har tillräckligt mycket av den för att släppa i ordinarie. Tidigast 30 maj kommer den dyka upp i T9. Håll ut, ölvänner!

1 kommentar: