Spikat datum och plats för hembryggar-SM

, , 1 kommentar
Det verkar som att årets hembryggar-SM kommer gå av stapeln den 7:e maj på Gamla Tryckeriet i Alvik i Stockholm, enligt denna korta post på Svenska hembryggarföreningens hemsida. Det ser inte ut att krocka med något för mig och såvida inget viktigt dyker upp så kommer jag definitivt att åka ner över dagen. Belgofesten gav helt klart mersmak och det ska bli intressant vad Sveriges hembryggare har lyckats koka ihop till SM. Jag vet att Stefan och hans bryggargäng ska ställa upp med Death by Hops 4 och Spanked Virgin Wheat 2. Är det några fler därute som vill ge sig tillkänna som medtävlande? Vad ställer ni upp med? Och vilka fler ska dit för att, liksom jag, bara njuta av en massa god öl?

1 kommentar:

  1. Jag ska dit och smaka. Och Marteen från Slottskällan ska dit och tävla, kommer dock inte ihåg vad för öl han skulle tävla med.

    SvaraRadera