IPA-festival på O'Connors

, , Inga kommentarer
Mitt i alla inlägg om Linköping Beer Expo klämmer jag in ett om veckans event i Uppsala också. Gabbe har nämligen ställt till med IPA-festival på O'Connors där det kommer finnas minst 12 IPA på fat hela veckan vad jag förstått, idag fanns det dock 15. Vad som var först ut ser ni på bilden, samt att Flying Dog Raging Bitch fanns på fat inne i Loyaltybaren. Andra fat kommer att kopplas på så fort någon av dessa tar slut. Bland andra så står Nögne Ö IPA och To Öl First Frontier IPA och väntar på att få kopplas på. 60 kr för 30 cl för alla fat-IPA är det som gäller, och det ska man ju inte klaga på.

Jag var bara förbi en snabbis och delade på Mohawks torrhumlade Extra IPA (som OC ska ha varit först i Sverige med) samt Dugges Never Mind the Bollox, mest för att de var de två jag inte provat alls förut. Dock skickades glasen friskt runt mellan oss vid bordet så det blev sippar av bra mycket mer. Ganska bra med folk för en måndag tycker jag, så uppenbarligen är detta något som drar lite folk. Får se om man hinner med något till besök innan fredag då jag åker till Falun, vore fint att titta förbi någon till dag och se om något mer kul kopplats på. Kul att sånt här händer i Uppsala också!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar