En efterlängdat syn

, , 5 kommentarer
Oppigårds Amarillo på en hylla på Systembolaget. Det har man sannerligen längtat efter sedan förra våren tog slut och Amarillo Spring försvann ur sortimentet. Bilden är tagen på Systembolaget i Falun som faktiskt tog in Amarillo i sitt lokala val direkt när den släpptes i T9. Den verkar ha sålt som smör också, vid två tillfällen då jag varit förbi har den stått som tillfälligt slut.

Än så länge verkar det endast vara ett tjugotal butiker, varav mer än hälften i Malmö och Stockholm, som tagit in den på hylla. Tjatar man på och beställer den lite då och då så lär den ju dock hamna på hyllan till slut. Jag ska göra mitt för att se till att något bolag i Uppsala tar in den om de fortfarande inte gjort det efter sommaren när jag kommer tillbaka.

5 kommentarer:

 1. Härligt att höra! :) Jag sitter fortfarande och väntar på min beställning :( Antar att efterfrågan är större än vad dom klarar av just nu. Men det rätar nog upp sig :D

  SvaraRadera
 2. Fick hem 5 st till fruängen idag ;)

  SvaraRadera
 3. Det positiva med stor åtgång är ju att flaskorna inte står på hyllorna och dammar och blir trötta :)

  SvaraRadera
 4. Ja det har du rätt i Johan. Det negativa är att dom inte skulle stå och damma hemma hos mig heller :P

  SvaraRadera
 5. Jag kan glatt meddela att iaf bolaget vid Gränby i Uppsala nu har den på hyllorna. Perfekt såhär till sommaren.

  SvaraRadera