Decisions, decisions...

, , 2 kommentarer
Sitter just på tåget mot Danmark och trodde att detta skulle bli en ovanligt torr fredagskväll, med tågåkande på totalt fem olika tåg från fyratiden i eftermiddags till halv tre inatt. Men så insåg jag först att jag faktiskt har lite väntetid i Köpenhamn och när jag kollade efter närmare såg jag att jag, förutsatt att tåget är i tid till Lund, hinner med ett tidigare Öresundståg till Köpenhamn än den tid som står på min biljett (som är giltig hela dagen) och då får en timme och tio minuter i Köpenhamn. Mikkeller Bar ligger fem minuters promenad bort från tågstationen och ett snabbt besök känns givet.

Med ett så pass snabbt besök gäller det inte att stå och dregla allt för länge vid baren utan snabbt bestämma sig för något. Som tur är kan man på Mikkellers hemsida se vad som är påkopplat just nu. Jag kan alltså redan nu försöka bestämma mig för vilken (eller vilka) öl det får bli ikväll. Hvedegoop, It's Alight och Cantillon Cuvee St Gilloise lockar alla väldigt starkt. Decisions, decisions...

Bara nu tågen är i tid....

2 kommentarer:

  1. Satt där tidigare idag och kan varmt rekommendera Cantillon Cuvee Saint Gilloise. Ljuvlig.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det blev till slut ingen Cantillon, men däremot Mikkeller Sort Gul och Nögne Ö India Saison. Har druckit St Gilloise förut så jag vet hur ljuvlig den är, men det fick alltså bli lite annat den här gången :)

      Radera