Beer+Cool Mint - avart eller drickbart?

, , 2 kommentarer

Den här radioaktivt gröna vätskan är alltså en öl. Typ. Eftersom jag inte kan något av de östeuropeiska språk som står på burken kan jag inte avgöra exakt vad det här är, men den är listad som en öl på Ratebeer. Smaken då? Jo, det smakar först liiiite maltigt, som en svensk lättöl med lite maltsötma och sen kommer en smak som drar lite åt tandkrämshållet med en touch av lime.

Jag vill nog faktiskt tycka att det är lite gott, men som en läsk. Jag kan inte riktigt respektera den som en öl, ungefär på samma sätt som jag har lite svårt att respektera sötade krieks. Men som en dryck har den väl ändå någon sorts plats. En avart men ändå drickbart. Kul att prova faktiskt, så jag får tacka syrran och svågern som plockade med den hem från sin euroroadtrip. Och så har jag fått dricka en öl som är grönare än Fantome Magic Ghost. Bara en sån sak.

2 kommentarer:

  1. Sven-David Svensson3 juli 2012 kl. 08:14

    Detta är inte öl.Den ser klart motbjudande ut. En helt överflödig produkt. Vill jag smaksätta min öl så kan jag göra det själv om jag vill. Medn det vill jag inte

    SvaraRadera