Dags för Mikkeller Bar Stockholm?

, , Inga kommentarer
Igår kväll lade Mikkeller upp starkt Stockholmsanknytna bilder på sin officiella Facebooksida, en tydlig hint om att det är en Mikkeller Bar på gång i Stockholm, något det också ryktats lite om tidigare.

Som profilbild har de valt en variant av Stockholms stadsvapen med svenska skyddshelgonet Erik Den Helige (Sankt Erik) och som omslagsbild ligger en flygbild över Riddarholmen. Igår låg det också uppe en bild som såg ut att vara från Stockholm (och definitivt från Sverige då det syntes bilar med svenska registreringsskyltar) men den togs bort och ersattes med de två bilderna som nämns ovan. En stark indikation på att de ska öppna en bar i Stockholm tycker jag. Om jag inte minns fel lade de upp en bild på Golden Gate-bron innan de offentliggjorde att de skulle öppna en bar i San Francisco, men kanske minns jag fel.

Hursomhelst, Mikkellers barkedja har en tydlig satsning på nya barer med det senaste tillskottet i Bangkok. Sverige har en stark krogmarknad för Mikkellers produkter och de har en lång och god relation med sin svenska importör Brill. Egentligen är det väl närmast förvånande att de inte öppnat en bar i Stockholm tidigare. Succén med Brewdog Bar i Stockholm har också visat att konceptet med bryggerinischade barer funkar även i Sverige.

Någon rimligare förklaring på varför de skulle lägga upp sådana bilder finner jag inte heller. Vad tror du de försöker säga?

0 kommentarer:

Skicka en kommentar