Läsarerbjudande: Ölglas på köpet hos Barshopen

, , Inga kommentarer
Sensorik-glaset
Jag är mycket glad att genom vårt nya samarbete med Barshopen.com nu kunna erbjuda alla er läsare att få glaset Sensorik på köpet (ord. pris 79 kr) vid beställningar hos dem. Glaset som tagits fram av SAHM och sommelieren Markus Del Monego har designats särskilt för provsmakning av öl. Ange bara Portersteken i meddelandefältet när ni skickar er beställning så skickar de utan extra kostnad med ett Sensorik tillsammans med era övriga varor.

Allt man behöver göra är alltså att ange Portersteken i meddelandefältet (inte i rabattkodsfältet) vid en beställning av andra produkter på Barshopen.com så skickar de med ett Sensorik-glas utan extra kostnad. Du ska inte själv lägga Sensorik i din kundkorg, såvida du inte vill ha flera exemplar av glaset (om du beställer ett glas och använder detta erbjudande kommer de alltså att skicka två, varav ett gratis). Erbjudandet gäller fram till och med 9 mars 2014, det vill säga söndag nästa vecka.

Jag har fått ett recensionsexemplar av glaset och vid ett första test med Oppigårds Thurbo Double IPA kändes det mycket trevligt att dricka ur. Det påminner mycket om det populära teku-glaset men med mjukare former.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar