En lycklig lördagskväll

, , 2 kommentarer
Efter en lång, hård lördag spenderad med att, eh, ja, inte göra så mycket alls faktiskt, så slog jag mig ner i TV-soffan, hällde upp en Mikkeller Happy Lovin' Christmas, slog på musik-DVDn Come Hell or High Water med Deep Purple och löste de sista sudokuna på näst svåraste nivån i mobilappen.

När jag låg där och tummade på touchscreenen och halvtittade på TVn med ett öga så började jag le lite fånigt för mig själv. Jag insåg att det var en perfekt och lycklig stund. Ett enkelt tidsfördriv i form av ett amerikanskt sifferpussel med japanskt namn kompletterades med ett stycke hårdrockshistoria och en lagom enkel och mycket god öl som därmed var perfekt för stunden. Ibland behövs inte mer för att känna lyckan rusa genom kroppen.

2 kommentarer:

  1. Borde man inte dricka denna ölen till den nämnda DVD:n ?

    http://21st-amendment.com/beer/hell-or-high-watermelon

    SvaraRadera
  2. Haha, jo, det borde man ju förstås. Synd att det bara är en sommaröl, annars kunde jag ju köpt den när jag ska till CA senare i vinter.

    SvaraRadera