Indian Tribute till beställningssortimentet!

, , 1 kommentar
Efter nyår kommer man ju kunna beställa alla lokala öl till hela Sverige. Det vill säga alla öl som ligger i bryggeriets lokala butiker kan man beställa till vilken annan butik som helst. Det här öppnar ju upp för lite bredare distribution och en del bryggerier tar chansen att slänga ut fler öl i sitt lokala sortiment/beställningssortimentet (som vad jag förstått går hand i hand). Senast i raden är Oppigårds Indian Tribute som enligt uppgift ska komma ut i beställningssortimentet efter nyår, numera på flaskor á 33 cl istället för 50 cl som den tidigare buteljerades på. De hade tidigare sagt att den kommer "någon gång i vår" men det ser alltså ut att bli redan till nya årets början.

Jag ska till Kalifornien över nyår så det ska bli riktigt spännande att komma hem i mitten av januri och kunna pröva svenska storheter på humlefronten som Oppigårds Indian Tribute och Anders DIPA från Eskilstuna mot några kaliforniska topp-IPA's som kommer få följa med hem till Sverige.

Förtydligande: Indian Tribute kommer ut i beställningssortimentet vid nyår men först till första februari kommer den som lokal artikel. Vilket bör innebära att det är kollikrav under januari men från och med februari kan beställas per flaska.

1 kommentar: