Att spara det bästa till sist

, , 1 kommentar
Hela sommaren har jag gått och sett framemot att prova den. Hela sommaren har jag valt något annat jag haft hemma istället och gått och sparat på den här. Igår drack jag upp den sista ölen jag hade hemma som inte ska sparas för lagring eller är reserverade för provning och byten. Ja förutom denna förstås. Snart ska jag åka till Uppsala och jag vill inte släpa på öl i onödan. Så nu blev jag till slut tvungen att dricka den här. Äntligen.

På baksidan av flaskan står det bland annat:
It's perfectly content to sit quietly in your cellar, aging and improving while you wait for the moment that seems perfectly appropriate for its consumption.
 Vilken tur att jag har en flaska i lagringskällaren.

1 kommentar:

  1. Jag har bara en enda flaska liggande hemma. Är grymt sugen på att öppna den, men vill ju gärna spara den. Vilket dilemma! =)

    SvaraRadera