Artikeln i UNT

, , 5 kommentarer
Idag publicerades artikeln om öl- och mat från Uppsala Nya Tidnings lilla hembesök hos mig, då jag fick välja ut tre favoritöl från Systembolaget och därefter välja maträtter som passar till dem. Jag fick också tillfälle att rekommendera några extra öl. Förhoppningsvis Om du vill läsa artikeln men inte bor i Uppsalaområdet eller inte vill köpa tidningen i pappersformat så finns artikeln i sin helhet här.

Förhoppningsvis är det några Uppsalabor som får upp ögonen för både öl som dryck och som måltidsdryck när de läser tidningen idag. Vi hade väldigt roligt när vi "gjorde" artikeln och jag hoppas att det lyser igenom i texten. Bilderna på maten och ölen blev riktigt fina måste jag säga, fotografen Emma gjorde ett bra jobb där.

En liten rättelse för de som har läst papperstidningen: Det smög sig in två små fel i texten om amerikanska bryggerier. Förbudstiden var mellan världskrigen, inte efter och det ska stå att smaken späddes ut med ris och majs, inte ris och malt. Det här är korrigerat i webbartikeln.

5 kommentarer:

 1. Blev en bra artikel, bra jobbat!

  SvaraRadera
 2. Härlig artikel. Trots att det är morgon blev jag riktigt sugen på hamburgare mm.

  SvaraRadera
 3. Great article!! Made me hungry reading it so now I'm off for some lunch :)

  SvaraRadera
 4. Riktigt bra artikel, kul att läsa. Stilen på köket känns igen sen min tid som student i Uppsala också :)

  SvaraRadera