Kringarrangemangen runt SBWF

, , 2 kommentarer
På torsdag går Stockholm Beer & Whisky Festival igång för 21:a gången. Det har växt till en av världens största ölmässor och det har förstås fört med sig att också Stockholms krogar passar på att ordna lite extra när stan invaderas av ölintresserade människor.

Tisdag 25/9 Bishops Vasagatan firar 5 år
Okej, okej, det här eventet har redan börjat men det får stå med ändå. Bishops Vasagatan fyller fem år idag och firar med en specialmiddag med 5 rätter komponerad av Norbert Lang med öl utvalda av Jonas från Brill. Dessutom extra mycket lagrade öl och andra specialare. Smit ner på en gång!

Onsdag 26/9 Premiär av Oppigårds Coast-to-coast på Akkurat och OT
Stockholmskrogarna och Göteborgspubarna fortsätter leka med varandra. Nu har man tagit fram en öl tillsammans med Oppigårds som endast serveras på Akkurat och OT i Stockholm samt Ölrepubliken och The Rover i Göteborg. Första glaset hälls upp kl 18.00.

Onsdag 26/9 Beer Makers Dinner med Shepheard Neame
Bishops Arms Folkungagatan vill förstås inte vara sämre än sitt syskon på Vasagatan och anordnar därför inte bara en utan två BMD. Först ut är Shepheard Neame

Torsdag 27/9 Beer Makers Dinner med Brewdog
Den andra BMDn på BA Folkungagatan hålls med Brewdog och James Watt.

Båda eventen på BA Folkungagatan startar kl 19 sina respektive dagar och kostar 695 kr styck, alternativt 1000 kr för båda.

Onsdag 3/10 Beer Makers Dinner med Steve Grossman från Sierra Nevada
På Amaranten ordnas denna BMD med att av USA:s största, äldsta och viktigaste hantverksbryggerier. Aptitretare, förrätt, varmrätt, efterrätt och sex olika öl går på 495 kr. Start kl 18.00.

Onsdag 3/10 Meet the Brewers - SKA och Magic Rock
Oliver Twist får celebert besök av bryggarna från amerikanska SKA och brittiska Magic Rock. Trevligt bryggarmingel och gott öl lär det bli finnas mycket av. Killarna från Magic Rock är några riktigt trevliga prickar och SKA-snubbarna verkar ju inte vara sämre.

Fredag 5/10 och lördag 6/10 So you think you can dance?
Danstävling hos Great Brands monter/scenen inne på festivalen. Arlo och Matt från SKA belönar de bästa movesen med SKA-tröjor. Tävlingen drar igång kl 20 båda kvällarna.


Har jag missat något?

2 kommentarer:

  1. En liten rättelse: 4/10 är en torsdag... :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hrm...ja, så går det när man är slarvig. Veckodagarna var rätt men datumen blev fel. Åtgärdat nu, tack för påpekandet :)

      Radera