Train Station crowdfundar eget bryggeri

, , Inga kommentarer
Det Knivstabaserade fantombryggeriet Train Station Brewery har rönt framgångar med sina öl som hittills bryggts på Slottskällans Bryggeri i Uppsala. Nu har tiden kommit för Colin och Simon att bygga sitt eget bryggeri och man ska göra det med hjälp av crowdfunding.

Train Station startade 2012 med folkölet The Hoppy One, något som vissa ansåg som djärv medan andra såg det som ett uppenbart sätt att börja bygga sin marknad. Det blev framgång direkt och sedan dess har de även hunnit göra ett gäng starköl. 

Nu är produktionen så stor och framtidsutsikterna så ljusa att de vågar ta steget att överge kontraktsbryggningen och bygger ett eget bryggeri istället. Planen är att bygga ett bryggeri som inledningsvis har en kapacitet på en halv miljon liter om året och man ska göra det med hjälp av kapital från privata investerare.

På crowdfundingsajten Funded By Me kan man nu läsa mer om deras planer och investera i bryggeriet. Investerarperioden öppnade häromdagen och är öppen i sex veckor till. Mer info hittar ni här.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar