Behemoth kommer med fredagsmys

, , 2 kommentarer
Ja, en riktigt best till öl är det vid första anblicken, men när man sätter sig ner med den i lugn och ro så visar den sig vara riktigt mysig. En perfekt kompanjon till fredagsfilmen. På etiketten står det "It's not normal" och de kan man ju lugnt hålla med om.

Den här har privatimporterats via Brill för 229 kr flaskan, så vet du vad som gäller om du vill köpa en du med. Jag har kommit fram till att den bör vara från 2009 (de använder olika färg på vaxet för olika år), så å ena sidan får man en lagrad barley wine direkt, å andra sidan får man inte uppleva humledraget i denna öl när den är färsk. Dela en flaska med en eller flera goda vänner och bara njut, för det här är väldigt bra öl.

2 kommentarer:

  1. Mycket god öl. Jag har enbart druckit den relativt färsk och då är den vansinnigt fruktig men absolut inte aggressiv och parfymig utan mjuk och len i doft och smak. Helt sagolik.

    Jag köpte några från Brill 2009 och då har de tydligen fortfarande flaskor kvar från det året. Den är väl inte direkt lättsåld med det priset.

    SvaraRadera
  2. Den är verkligen fantastisk, beställde en från Brill för några veckor sen. Nu vill jag hitta alla årgångarna! :)

    SvaraRadera