Mohawk flyttar

, , 1 kommentar
Enligt Slottskällans Facebooksida blev det idag klart att Mohawk flyttar tillbaka produktionen till Slottskällan efter att det senaste året fått nästan alla (med undantag för fatvarianten av Mohawk Extra IPA) sina öl bryggda av Sigtuna Brygghus. Nu är det alltså Slottskällan som gäller igen, där bland annat Mohawk Rye IPA gjordes.

Nu känner jag inte till anledningen till varför Mohawk flyttar, men det kändes ju ganska väntat att de inte skulle bli alltför långvariga hos Sigtuna när Galatea gick in och köpte in sig på 35 %. Om St Eriks flyttar all sin produktion till Sigtuna nu återstår väl att se. Tidigare har det sagts att de delvis ska vara kvar på Slottskällan även om en del av deras nu görs hos Sigtuna, men jag tror nog att allt kommer att flyttas över till Sigtuna nu. Det lär ju nämligen ha varit en stor anledning till att Galatea gick in i Sigtuna från början.

1 kommentar:

  1. Så går det med "bryggerier" som inte egentligen finns. Ta Spendups eller andra etiketter som andra exempel. Stöd riktiga bryggerier med egen etikett!

    Sven

    SvaraRadera