Liveblogg från SM i hembrygder

, , 1 kommentar
11.03 Jag ska alldeles strax ta mig ner Stockholm för att gå på SM i hembrygder och tänkte försöka mig på att liveblogga lite lätt från telefonen. Återstår att se hur det går, men kika in under dagen för lite uppdateringar. Ska bli kul att se vad Sveriges hembryggarelit har kokat ihop i år, och att snacka lite med alla bryggare och annat folk.

13.06 Inne! Dags att leta upp nått kul att dricka.

13.43 Efter 5 öl så är Spanked Virgin Wheat bäst. Redan hittat många bekanta ansikten också. Det här blir en bra dag! Nu dags att smaka lite Death By Hops, det har jag sett framemot hela dagen!

13.53 DBH är underbart humlig, riktig kvalitetsbira!

14.45 Det börjar bli mycket folk nu, faktiskt lite småtrångt. Farsornas Imperial Stout i glaset, en riktigt trevlig impy med intensiv choklad och väl dolda 8,7%. Börjar kanske bli dags för något att äta? Belgodeli är här, deras ostbricka såg väldigt god ut.

15.53 Mina röster i folkets val är lagda. Death by hops är klar etta bland de öl jag har hunnit smaka. Ostbrickan var också väldigt god, Maartens Amberosia satt fint till den.

16.57 Priserna i domarklasserna har just delats ut av ingen mindre än Jessica Heidrich. Av de pristagare jag har hunnit smaka så är det väl värda vinnare tycker jag.

17.20 Hittade en IPA med svensk humle, nämligen Sval Ale med humlen Svalöf Mauritz. Mer intressant än gott dock. Det blir också sista ölen. Nu blir det käk och vidare till nån pub, troligen Akkurat. Slut på livebloggandet för den här gången.

1 kommentar:

  1. Kul att du gillade ölen :) Nu blir det till att ladda om tills nästa år.

    SvaraRadera