Inlägg #1000!

, , 11 kommentarer
Det här är Porterstekens 1000:e publicerade inlägg. Galet! När jag drog igång bloggen för drygt fyra år sen fanns det inte riktigt på kartan att jag en dag skulle ha skrivit så mycket på den här sidan. Nu är man här ändå och det får jag väl se som en hyfsad milstolpe.

Jag bävar inför tanken på hur många tecken och hur många ord som publicerats på den här sidan genom åren. Hundratusentals ord, miljontals tecken. Crayz-eh. Särskilt med tanke på att det här med att skriva inte är någon favoritsysselsättning Jag är egentligen mer lagd åt räkning och problemlösning. Jag ska inte heller sticka under stol med att jag nog inte är så duktig på att skriva på ett intressant sätt. Jag kan (tycker jag själv i alla fall), men det kommer inte naturligt utan kräver ansträngning och tid. Just tid är något som bloggandet sörplar i sig nog av ändå. Så jag förlitar mig mer på att försöka hitta intressanta ämnen att skriva om än att mitt språk i sig ska göra det intressant.

Ändå har jag nu skramlat ihop 1000 inlägg (alright, en handfull av dem har faktiskt varit från gästskribenter). En milstolpe om något för en ölbloggare. Som tur var finns också ni som läser inläggen, annars hade det här varit tämligen meningslöst. Om det är någon läsare som varit med ända från början är det en milstolpe för dig också. Hör gärna av dig om du finns, förresten.

1000 till? Tja, jag har inte tänkt lägga av den närmsta tiden i alla fall.

11 kommentarer:

 1. Hurra, grattis och bra jobbat. Jag tycker att du har en väldigt personlig ton i din blogg och en faktakänsla som gör den väldigt läsvärd.

  SvaraRadera
 2. Grattis! Och tack för en bra och informativ blogg, recensionerna av släppen är speciellt uppskattade.

  SvaraRadera
 3. Jag har tyvärr inte varit med ända ifrån början, men tycker mycket om din blogg och har känslan av att den/du är faktamässigt pålitlig, tar upp intressanta ämnen och välskriven utan risk för missförstånd. Så fortsätt kämpa med bloggen, jag uppskattar den verkligen!

  SvaraRadera
 4. Grattis! Jag tycker att du skriver bra. Har väl följt bloggen i snart två år. Alltid roligt att läsa. Både nyheter och de mera djuplodande artiklarna.

  SvaraRadera
 5. Bra jobbat! Har följt din blogg i drygt 2 år nu och jag tycker den håller väldigt hög klass.

  SvaraRadera
 6. en värdig konkurrent till bark. kör på!
  förresten - hade gärna sett lite fler ciderrecensioner. har börjat gilla drycken, och kunde behöva lite vägledning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kommer nog komma flera ciderrecensioner, men det finns heller inte så många hantverksmässiga cider på Systembolaget. Du har väl inte missat att jag har skrivit om några av de tillfälliga cidersläppen i mina snabbrecensioner av nyheterna också?

   Radera
 7. Sven-David Svensson29 maj 2014 kl. 08:20

  Fortsätt att sprida god ölkultur på den här bloggen. Denna blogg samt Magnus Barks blogg Ofiltrerat tillhör de bästa ölblbloggarna på nätet.

  SvaraRadera
 8. Grattis! Skål för ett mycket bra genomfört arbete med bloggen och skål för 1000 inlägg till!

  SvaraRadera
 9. Gratulerar! Portersteken är alltid den första blogg jag kollar när jag känner att det är dags att kolla läget på landets ölbloggar. Keep up the good work!

  SvaraRadera
 10. Tack för en riktigt bra blogg! Det inte alltför utmålande språket passar mig bra, rakt på sak. Tror faktiskt jag läst bloggen från början, iaf sen den dök upp i länklistan från ofiltrerat. 2010?

  SvaraRadera