Blandade smånyheter XXII

, , Inga kommentarer
Jobbmöjligheter i ölbranschen, uteserveringar, munkar (den ätbara sorten) och skogsbränder är hälften av innehållet i senaste laddning med blandade smånyheter.

Sugen på jobb inom ölbranschen? Brill & Co ska utöka sitt team och söker en marknadsassistent. Hela annonsen kan man hitta här.



Akkurat har återigen klättrat upp på förstaplatsen på Ratebeers lista över världens bästa ställen. De är för närvarande ett av endast tio ställen i världen som har maximala 100 poäng och är enda svenska krogen på topp 50. Akkurat firar med att öppna uteserveringen för året idag.



På tal om Stockholmskrogar med uteservering verkar Mikkeller Bar Stockholm ha fått upp en liten, provisorisk uteservering.



Skogsbränder rasar utanför San Diego och börjar komma nära en del bryggerier. Bland har en bild med utsikten från taket på Stone twittrats, där man ser röken stiga från skogen bara någon kilometer bort.



Cafékedjan Dunkin' Donuts ska öppna 50 restauranger i Sverige med start under hösten. Vad det har med öl att göra? Inget, men munkar är gott. Och får man drömma kanske de serverar lite Evil Twin Imperial Doughnut Break.



Har du varit sugen på att prova öl från BeerSweden-Darrens nya bryggeri Beer Studio? På torsdag nästa vecka (22/5) kommer bryggeriets första IPA, Spin Back, serveras på fat på Akkurat, Oliver Twist, The Rover och Ölrepubliken.



Sveriges Oberoende Småbryggeriers årliga ölfestival ordnas i år av Nils Oscar på Sunlight House i Nyköping och biljetterna är nu ute till försäljning. Fredag-lördag 22-23 augusti är datumen, då det kommer vara tre pass. 16-22 på fredagen, samt 12-17 och 18-23 på lördagen. 150 kr per pass då ett glas ingår, och Nils Oscar skänker 50 kr per biljett till Cancerfonden. Endast förköp, inga biljetter i dörren. Vilka bryggerier som kommer medverka är inte officiellt än.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar