Tentaöl - Nögne Ö #100

, , Inga kommentarer
När jag klev ut från tentasalen klockan halv två idag, efter att ha tentat av termisk energiteknik, så möttes jag av den varmaste dagen på året än så länge och spenderade därefter nästan hela eftermiddagen utomhus. För första gången i år kunde man vistas utomhus några längre perioder utan vinterjacka (bortsett från i Kalifornien, såklart). Så nu när jag slagit mig ner framför Arsenal - Newcastle sitter det extra bra med en riktig god öl. Valet föll ikväll på Nögne #100, en öl som jag köpt två flaskor av som en del av ett samköp via BeerSwedenForum. Denna mix av DIPA, barley wine och brown ale passar verkligen för att avsluta en dag som denna. Den lyckas kombinera en balanserad amerikansk humlighet med en finstämd, len chokladighet på ett sätt som få andra öl klarar. En värdig tentaöl, helt klart.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar