Tentaöl - De Molen Rasputin

, , 3 kommentarer
Första tentan för våren skrevs i förmiddags och då är det förstås läge att koppla av med en god öl ikväll. Så jag plockade fram en av de tre De Molen Rasputin jag har hemma sen en delad privatimport från Brill. Sveriges Mästerkock rullar på TVn men det är världsklassölen i mitt glas som har min uppmärksamhet. Riktigt bra öl och dubbelt så bra blir det när man får koppla av efter en tenta.

3 kommentarer:

 1. Det är lätt en av de bästa imperial stout jag någonsin druckit! Av någon anledning så är det själva sinnebilden av en IS för mig. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, den är verkligen riktigt bra. Minns såväl när jag drack den första gången, på fat på Arendsnest i Amsterdam. Magic moment!

   Radera
 2. Rasputin är en riktig höjdare, men jag måste nog säga att "Hel en Verdoemenis" är snäppet vassare! Trevlig blogg detta!

  SvaraRadera