Att njuta av en helg i hemmet

, , 1 kommentar
När jag vaknade idag var det första jag tänkte "Jaha... lördag idag, skönt med lite ledigt. Men vad ska jag egentligen göra hela dagen?". Efter en hel vår i skolan, där det ständigt har funnits något skolarbete som man åtminstone borde göra känns det lite märkligt att ha en helg där man är helt ledig. Ledig på riktigt alltså. Vad gör man? Ett tag kändes det som att jag glömt hur man njöt av vanlig hederlig ledighet.

Men nu sitter jag här och tittar på Holland - Danmark med en Ocean Västkust i glaset och Game of Thrones att läsa medan TV4 kämpar sig igenom sitt enormt dåliga för-, mellan- och eftersnack och inser att allt man behöver för att njuta av lite ledighet är en riktigt god öl och något trevligt att läsa, lyssna på eller titta på.

Trevlig helg på er och glöm aldrig hur skönt det är att varva ner med en god öl.

1 kommentar:

  1. Den ledigheten har jag inte känt på ca 2,5 år. Har en uppsats som aldrig blir klar men borde göras :-) lider när jag läser ditt inlägg, förhoppningsvis kanske man inspireras till att ta tag i skiten ;-)

    SvaraRadera