Öl för Musikhjälpen

, , Inga kommentarer

Sugen på att skänka pengar till välgörenhet och lära dig mer om öl? Musikhjälpen är i full gång med sin insamling som den här gången går under parollen "Alla tjejer har rätt att överleva sin graviditet". Två svenska bryggarteam hjälper till genom att auktionera ut en varsin dag i bryggeriet och låta försäljningssumman gå till Musikhjälpens insamling. Dels är det Dugges och All In Brewing i Göteborg och dels är det Nils Oscar och Frequency i Nyköping som erbjuder dessa fina möjligheter.

All In Brewing tillsammans med Dugges auktionerar ut en heldag hos Dugges Bryggeri i Landvetter som sker under ledning av Pelle Frost. Dagen är för en grupp om max 10 personer och inkluderar både bryggning och föreläsning. Under dagen kommer gruppen tillsammans att brygga en batch om 1000 liter av Musikhjälpens IPA som sedan kommer att säljas på krogmarknaden. Själva budgivningen startar på söndag kväll och bryggdagen är den 17:e januari. Budgivningen hittar ni här.

För de som hellre besöker bryggerier i Stockholmstrakten kan man istället buda in en heldag på Nils Oscar tillsammans med bland andra Anders Fridén från In Flames och Frequency. Det här paketet gäller för två personer och innebär en hel dags häng på Nils Oscar där man följer bryggmästaren Patrick Holmqvist i bryggeriarbetet samt får vara med och brygga på pilotbryggverket. Oklart om det är ett särskilt eller valfritt datum men själva auktionen tar i alla fall slut på söndag eftermiddag och går att hitta här.

Mycket bra initativ från båda bryggarteamen. Bara att sätta igång att buda!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar