Nyheter i Systembolagets lokala beställningssortiment augusti 2014

, , 4 kommentarer
I och med att de lokala produkterna kommer bli sökbara från och med september är det här troligen sista gång jag lägger upp en lista med vilka de styckvis beställningsbara nyheterna i det lokala sortimentet är. Med bara nio nya öl är det också ett av de mindre släppen sedan det här infördes för drygt två år sedan.

Amager Arctic Sunstone, 52,90 kr, 50 cl
Barlingbo Bryggeri Muren, 24,90 kr, 33 cl
Bottenvikens Bryggeri Myrvattnet Special IPA, 79,00 kr, 33 cl
Bryggeri Fängelset Jolly Johnny, 25,70 kr, 33 cl
Electric Nurse Marmelade India Pale Ale, 31,90 kr, 33 cl
Grästorps Bryggeri Forshalls Brus, 29,90 kr, 33 cl
Nora Brygghus Förstlingen, 33,10 kr, 33 cl
Värmdö Bryggeri CM Dubbel, 24,30 kr, 33 cl
Värmlands Brygghys Wermlands Premiärbrygd, 21,80 kr, 33 cl

Dessa är förstås också inlagda i den stora listan. Den ser också ut att spela ut sin roll i och med att det lokala sortimentet ska bli sökbart framöver. Passa på att använda den nu i augusti och beställ de öl ni vill ha, risken är att de försvinner ur sortimentet eller åtminstone inte längre bli beställningsbara till hela landet.

4 kommentarer:

 1. La en beställning på några danskar och svenskar häromdagen, fick snabb leverans på nästan allt. Saknar dock 2 flaskor från Highnose, och skulle vilja passa på att beställa några Ko-I-Norr - men risken är väl att de har sålt för lite eller för mycket.......

  SvaraRadera
 2. Öh, de lokala har väl alltid varit sökbara, gå in på nya i beställningsortimentet och filtrera på öl vet ja. Synd det var en bra service - dock lite sen ur min planeringsperspektiv, SB släpper ju på denna information min 7 dagar före släppet... / Cheers mate! // Gnäll Nisse

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det finns ingen sökning som bara plockar ut den här listan ovan, dvs de nya öl som finns i producentens lokala butiker och är styckvis beställningsbara till hela landet. Ännu mindre finns det en funktion för att plocka ut alla sådana, nya som gamla.

   Radera
 3. Du och jag har båda rätt. Din lista, listar öl som är beställningsbara till hela landet utan kollikrav... Glömde den lilla detaljen.

  SvaraRadera