En perfekt avslutning på helgen

, , Inga kommentarer
Jag sitter just och läppjar på en Bigfoot 2012 och vill bara utbringa en skål och ett stort tack till Wicked Wine och Systembolaget som har sett till att vi kan köpa den så tidigt i år. Cascade, centennial och chinook i all sin härlighet finns fortfarande kvar och jag bara njuter. Enligt mig är det en öl som smakar bäst när den är någorlunda färsk eller med 4+ års lagring. Anchor Old Foghorn må ha kommit före, men för mig är Bigfoot urfadern och stilikonen för amerikansk barley wine. Jag funderade kort på att köpa en Old Ruffian också från majsläppet, men kom på bättre tankar och köpte tre Bigfoot extra för pengarna istället. Bättre öl, bättre pris och bättre flaskstorlek. Om Bigfoot nu bara kunde släppas i Sverige 3-4 gånger om året också.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar