Tentaöl - en gammal dambekant

, , 3 kommentarer

Ja, för visst tycker vi om att referera till denna öl som hon. Hon med stort H. Alla verkar ändå vet att det här Hello, My Name Is Ingrid som man pratar om. Onekligen var det en av förra årets mest hajpade släpp på Systembolaget. Två gånger om. Den här flaskan är från det andra släppet på Systembolaget. Hon har verkligen åldrats med värdighet, den gode Ingrid. Borta är den ungdomligt humliga kaxigheten och istället är den ersatt av mogen rundhet, visdom och massor av hjortron.

En härlig öl att sätta igång sommarlovet med. Sista tentan för terminen är nämligen skriven. Nu återvänder jag till Dalarna över sommaren för att jobba in pengar till mer ölinköp, festivaler och resor i höst.

3 kommentarer:

 1. Kul att Ingrid håller än, har kvar en som jag funderar på när jag skall ta. Kanske väldigt snart ;)

  SvaraRadera
 2. Även jag sitter med en Ingrid i källaren. Provade en i vintras och redan då hade den förändrats kraftigt. Känns lite synd att man inte sparat undan fler flaskor för lite experimenterande.

  SvaraRadera
 3. Vilket sammanträffande, drack en i Onsdags. Kan hålla med om beskrivningen. Tycker dock att det fortfarande var mer humlebeska än jag väntat mig trodde nog att den skulle ha klingat av än mer.

  Gillade den hur som helst skarpt, riktigt ölgodis, och är glad att jag har ett par flaskor till av den att njuta av.

  SvaraRadera