Sverige får ett renodlat ölmagasin - c/o Hops

, , 1 kommentar
Bild från Allt om Öl
Visst finns det ett svenskt whiskymagasin eller två som skriver om öl, och ofta gör det riktigt bra, men något ordentligt, renodlat ölmagasin har det inte riktigt funnits. Förrän nu. Pelle Stridh, känd från bl a Allt om Öl, gaddar ihop sig med mediabolaget Me and My Magazines och lanserar c/o Hops till sommaren.

Med full fokus på öl blir det ett välkommet tillskott i den tryckta svenska ölrapporteringen. Namnet till trots kommer det förstås inte bara att handla om humle. Istället utlovas en bred ölbevakning med något för alla som är intresserade av eller nyfikna på öl i alla dess former.

Jag har fått höra lite om vad som i grova drag kommer avhandlas i det första numret. Utan att avslöja något närmare vågar jag redan nu sticka ut hakan och säga att detta kommer bli något riktigt bra. Behöver du övertalas ytterligare? Kika in på Allt om Öl:s lilla "förhandstitt" med ett gäng "dummysidor", det vill säga bilder som ska visa lite hur tidningens design, utformning och upplägg ska se ut (utan att ha något riktigt innehåll). Ser det inte snyggt ut?

Första numret är inte långt bort i tiden och tills dess kan man följa c/o Hops på Facebook.

1 kommentar:

  1. Sven-David Svensson19 maj 2013 kl. 19:11

    Kul att det äntligen kommer en öltidning. När kommer det första nummret ut? Vad kan man köpa den? I slutet på 80-talet så fanns en tidning som hette Ölkultur.Endast ett fåtal nummer gavs ut. Om jag inte minns helt fel så var det dåvarande Pripps samt en reklambyrå som låg bakom den.

    SvaraRadera