Blandade smånyheter V

, , Inga kommentarer
Fattömningar, sommarrabatter och bryggarbesök från San Diego. Här kommer en ny omgång med blandade smånyheter.

Pressklubben håller fattömning inför sommaren. Alla fatöl kostar bara 69:-. Det här är sista veckan de har öppet för sommaren.



På torsdag får Hamnmästaren i Malmö besök av Shawn DeWitt från Coronado Brewing. Bryggeriet ligger på Coronadoön i San Diego och har precis börjat exportera till Sverige. Under provningen han ska hålla på torsdag ingår fyra öl och en snackstallrik, till ett pris av 300 kr. Förbokning krävs, betalning sker på plats.



Åbro sätter ny design på sin trotjänare Åbro Original. Den nya designen presenteras i denna lilla film.



BioSavata Inc utvecklar en metod för att med hjälp av en sträng av Saccharomyces cerevisae, vanlig alejäst (fast helt säkert en väldigt annorlunda sträng jämfört med de man använder till öl), för att ta fram en cancermedicin.



Under hela juli månad kommer O'Connors i Uppsala att erbjuda 15 % rabatt på hela sortimentet till alla som gillar deras Facebooksida.



Brewers Association rapporterar att antalet amerikanska bryggerier, inklusive bryggpubar, nu har passerat 2500 stycken. Vid en räkning den sista maj var antalet uppe i 2514, vilket är en ökning med omkring 20 % jämfört med ett år tidigare. I Sverige är vi på god väg att passera 100 stycken.



Trailern till Drinking Buddies, en film som delvis utspelar sig på ett bryggeri i Chicago, har nu släppts. Ni kan se den nedan.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar