Blandade smånyheter XII

, , Inga kommentarer
Namnbyte, butiksförsäljning, hembrygdstävling och biljetter Copenhagen Beer Celebration står på schemat för denna lite kortare nyhetsuppdatering. Dessutom finns listan på alla 37 bryggerier som hittils är klara till CBC, och det är ingen dålig lista det.

Brittiska bryggeriet Magic Rock byter namn på sin pale ale Curious och dess olika variationer. De hade missat att ett annat bryggeri redan hade varumärkesskyddat namnet och de har nu hört av sig till Magic Rock och bett dem byta namn. Det hela verkar ha gått fredligt och civiliserat till och Magic Rock har uttryckt full förståelse för det hela. Curious kommer nu döpas om till Ringmaster.



Amager och Morten Valentin Ejlertsen går ihop och tar över Ølbutikken i Köpenhamn. De nya ägarnas plan är att ha kvar de internationella ölen men också satsa mer på dansk öl (inte bara Amager förstås) samt att utöka butiksytan och försöka göra det mer tillgängligt för den bredare publiken. Samarbetet med Cantillon kring Blåbär kommer att fortsätta även efter ägarbytet.



Efter den lyckade hembryggartävlingen som Omnipollo arrangerade där vinnaren fick åka till England och brygga öl hos Siren är det nu dags för omvända roller. Brittiska hembryggare kan nu skicka in sina öl till Siren för chansen att vinna en tur till Sverige för att brygga öl tillsammans med Siren och Omnipollo på Dugges bryggeri.



Biljetterna till Copenhagen Beer Celebration släpptes igår kväll och det såg ut som att de rosa biljetterna (alla pass) tog slut efter bara fem minuter och de båda kvällspassen kort därefter, men det visade sig att det fler biljetter var reserverade än vad som betalats för så fler biljetter dök upp efter hand. I skrivande stund verkar det dock endast finnas kvar biljetter till fredagens tidiga pass.

Nu är 37 av de 40 bryggerierna släppta och listan ser ut som följer:
7th Sun
Alpha State
Alvinne
Amager
Baird
Brewdog
Brodies
Buxton
Cigar City
Crooked Stave
De Molen
Evil Twin
Firestone Walker
Freigeist
Funky Budddha
Green Flash
Hoppin' Frog
J Wakefield
Jester King
Kuhnhenn
Lervig
LoverBeer
Mikkeller
Närke
Omnipollo
Peg's Cantina/Cycle Brewing
Prairie
Sante Adairius
Siren
Stillwater
Surly
The Kernel
Three Floyds
To Öl
Way Beer
Westbrook 
Xbeeriment

0 kommentarer:

Skicka en kommentar